Ekholms PROB serie
för en naturlig och  optimal hud, hov och pälsvård

Till Butiken

Vi är stolta återförsäljare för det kända varumärket Ekholms Prob som tillverkas här i Sverige av Ekholm Vision. Ekholms PROB serie är en skonsam och effektiv djurvårdsserie som är speciellt anpassad för den känsliga huden. Används till hästar, hundar och andra djur med goda resultat både vid olika slags hudproblem eller andra behov.

Många av deras produkter ger en lugnande effekt på huden och hjälper även huden bibehålla ett gott skick med en regelbunden användning.
 De är bla effektiva mot klåda på huden, mankam och svansrot  tex orsakat av sol och insektsangrepp eller där huden behöver en extra omvårdnad.

De aktiva substanserna är talltjära, bivax, olika oljor, aloevera, propolis och kåda. De i kombination med varandra och övrigt innehåll gör Ekholms PROB till den populära och unika djurvårdsserien den är idag.

 Ekholms Prob -serie har ett brett användningsområde och med 19 olika produkter i serien täcker den stora delar av djurens behov utvärtes.

De utvecklar kvalitetsprodukter våra djur. Ingredienserna i vår PROB serie har en hög kvalité som ger resultat i slutprodukten.

 Till vardags och inför tävling och om du som utställare ställer extra höga krav.
PROB seriens produkter kan användas vid tävling eftersom de är helt karensfria.

Probprodukterna har utvecklats genom deras samarbete med olika stall och kennlar genom åren. Deras utlåtanden har varit en stor grund i hur de produktutvecklat deras produkter till skonsamma, effektiva och användbara produkter som passar till alla våra djur.

Svensktillverkade

Karensfria produkter